31 mars 2010

vi hör ihop

idag vart det bara skritt barbarcka i ridhuset, gjorde mycket halter volter, serpentin bågar och skänkelvikningar och han var jätte duktig och lyssnade verklingen skit bra. vart lite missförstånd vid skänkelvikningarna och han förböjde sig lite men efter några gånger var han jätte duktig. i halterna stod han verklingen stilla tills jag bad honom att gå det brukar han inte gör han brukar mer än gärna trampa omkring lite men idag var han en klocka.


30 mars 2010

BÄST BÄST BÄST BÄST, BÄSTA DU POJKEN MIN.

idag var thriller bäst, åter igen bäst.
jag ''hoppade'' och hade bommar. först hade jag 4 st galopp bommar som jag hade som stuts på lång sidan, det kanske var upphöjt med 20-30 cm så att han skulle lyfta lite på benen. på andra lång sidan hade jag en bom sen ett räcke. trav hoppade först men efter några gånger galopp hoppade jag det istället. han var verklingen jätte duktig och arbetade på som bara den och lyssnade riktigt bra på mig. han som brukar tagga till 10000 tusen innan hindret men han bara flöt på visst att han var taggad men hade kontroll hela tiden och han lyssnade så himla bra. fick även massor av beröm av anna som stod på sidan av hindret och hjälpte mig och andra höjder och det. efter att ha ridit i 45 min valde jag att trava över upphöjda bommar och han lyfte som bara den, jätte duktig är han. sen skrittade jag av över bommar två gånger och han är så himla duktig. att känna känslan som jag hade idag att vi verklinge var ett gjorde mig verklinge lycklig, att känna att det var han och jag, det gjorde min dag.

får väl även tacka min underbara pojkvän för att han var med mig en hel dag i stallet, tack hjärtat. men det är som jag säger att thriller och felix med dom två i min närhet kan inte mitt liv bättre, dom två som jag älskar mest ut av allt, dom två som betyder med än någon annan på jorden.. ♥


29 mars 2010

FÖRALLTID !!

28 mars.
idag var det kalas för min mamma och hade tänkt att dom ''små'' barnen skulle få rida men av dom 6 små barnen jag hade räknat med kom bara 1 så vart bara ridnig för henne. hon vågade faktiskt trava men inte så länge försökte få henne att galoppera men det var bara att glömma. efter hon red hoppade jag upp och bara red lite skänkelvikningar och volter i 15 min eftersom han var så duktig så slutade jag.

29 mars
idag tog jag fram 3 bommar bara för att ha någonting att gå över, han var verklingen super duktig och arbetade på riktigt bra. det var nästan så han vart lite halvseg trots att vi ökade galoppen på långsidorna men han valde att fokusera på mig och arbetet. travade bara några gånger överbommarna och han var jätte duktig och lyfte fin fint på benen.

imorgon har jag bokat ridhuset för bommar, tror det blir galopp bommar.


27 mars 2010

du är inristat i mitt hjärta.

idag vart det bommar och konor över hela ridhuset kändes det som, det skulle verklingen vart en kanon övning om jag inte har varit så okoncentrerad och lite halv ledsen. men han var duktig det var bara jag som ställde till det dom gångerna det var fel. är iallafall stolt över honom, imorgon blir det konor och lydnad övningar.


26 mars 2010

jag vet, det är du & jag föralltid.

idag var det ännu en hemma dag är fortfarande inte frisk och känner mig som en rygglös mask. har varit hemma hela dagen skrivit ett CV och sökt lite sommarjobb, bra jobbat emelie. vid 1 vart jag rast lös och gick ner till thriller i hagen med lite morötter och solen tittade fram och det var 10 + ute och kan inte förklara hur underbart det var. satt där nere ifrån 1 till halv 3 det var så himla mysigt och vi pussades och myste hela tiden, han vart även sotis när jag skulle klappa på hans hag kompis då slickade han öronen bakåt och puttade bort henne. sen stod han där vi mig och sökte uppmärksamhet igen, underbara häst!!. som jag såg honom idag har jag inte sätt honom innan han var verklingen, kan inte ens förklara det var som om han ville bevisa att det var han och jag, han sökte sig emot mig hela tiden ville bli klappad la sitt huvud i mitt knä eller på axeln hela tiden. och jag var där nere i 1 ½ timma men han stod hos mig hela tiden, usch vad jag älskar honom, om han ändå bara vore min.. gick hem efter mycket mys i hagen och sov lite.

dagen ridpass fick bli en skritt tur i skogen, super mys. eftersom han longerades igår så ska han egentlingen vila men thriller gå skritta för annars blir han som en vandrande pinne, så stel blir han. han var jätte duktig lite halv töntig på saker och ting och ville absolut inte gå först så vicktor och anna fick ta täten hela vägen, tok häst är han allt. gick iallafall fall bra och imorgon blir det bommar för våran del.


25 mars 2010

idag har jag varit flitig och duktig trots att jag är sjuk. jag har varit hos doktorn, mockat och gjort mat till min häst, tagit in alla hästar, ringt hovslagare för ny tid till thriller och beställde även intervju med honom så jag kan lämna in den uppgifiten och sist men inte minst har jag även skaffat mig praktik plast, jippe. skärlunda blir det att vara på tror ärligt talat att jag kommer strom trivas, ska vara själv men det gör mig inte så mycket lite extra arbete har ingen dött av, behöver ändå bränn av mig vinter fettet som jag har lagt på mig, det här kommer bli super.

idag blir det att longera thriller idag, fast senare orkar inte nu har varit igång hela dagen trots att jag är sjuk så behöver vila nu.. så säger godnatt för en liten stund.

25 mars 2010

JAG ÄLSKAR DIG!!!

23 mars.
iförrgår red jag i dressyr sadel, fick låna lollos. det gick iallafall jätte bra han var verklingen hur fin som helst och arbetade verkligen på. gjorde mycket korta med galoppen och övergångar, han lyssande jätte fint på mina halvhalter och bara gick där som en riktigt klocka.

24 mars
igår vart jag sjuk och är sjuk fortfarande så vart ingen ridning för kunde knappt hålla mig själv på benen.


22 mars 2010

du är ljuset i mitt liv.
19 mars

fick det bli en vilo dag för thriller, jag var där och borstade lite och pussa på honom resten var min snälla syster och gjorde i stallet. anledningen till att hon gjorde de var för att jag hade bråttom och skulle iväg på film kväll till världens bästa emma, <3. men mys fick han iallafall..

20 mars.
han fick busa av sig i ridhuset och det behövdes han hade verklinge lite lagrad energi om man säger så,så det var en bockare bruse och springa snabbt snabbt snabbt för att sedan tvär stanna och sparka bakut haha. han hade iallafall kul och han ville inte ens komma när vi skulle sluta springa utan sprang och försökte göra sig ståtlig. det syns även att jobbet jag har gjort med honom har gett resultat i bakbenen hoppas bara på att det blir helt bra.

21 mars
thriller longerades och vi gjorde galopp programmet. min mamma fyllde år igår och jag ville umgås med henne så valde att longera honom. gjorde galopp programmet och man ser hela tiden en förbättring i hans bakben och man ser att han verklingen arbetar igenom kroppen och får det att komma bakifrån. han tycker att det är hur jobbigt som helst och det blir tydligare bara jobbigare för honom för varje gång, han kanske märker att han behöver arbeta med kroppen och kan inte bara slänga och vrida sig. efter vi longerat hoppade min kära pojkvän upp och skrittade ett varv och tro mig var länge sen jag skrattade så mycket och tycker min pojkvän är extremt modig, int många som skulle ställa upp haha. nästa gång ska jag film så ska ni få se, fick bara bilder då det var alldeles för mörkt i ridhuset för att få det på film.

har märkt att när thriller har fått gått utan ryttare några dagar någon dag så blir han så himla arbetsvillig och ja kan inte förklara. och man märker på honom att han tycker det är skönt att bli släppt i ridhuset för att få lunka runt och busa av sig eller att bli longerad och få arbeta med honom ifrån marken, man kommer varandra så himla nära.. när man väl sätter sig upp på honom och arbetar honom på ryggen blir han så arbetsvillig trevlig att rida. idag blir det att gå i ridhuset eftersom dom inte ska ridas efter galoppövningen så han får gå och runt i ridhuset och mysa..

här har ni en bild på dom två som jag älskar mest ut av allt, med dom har jag allt.


18 mars 2010

i love you..

17 mars
thriller var så grymt j*vla fin finns inte ord han var verkligen en klocka. red mycket serpentiner och volter och han arbetade verklingen på med kroppen det var så himla skönt att känna hur han tog i. galoppen var han också väldigt fin i och var väldigt låg och fin i nacken riktigt stolt var jag, lyssnade även på mina halvhalter riktigt bra utan att slänga upp huvudet, ett stor plus. min syster satte sig upp och galopperade väldigt snabbt i ridhuset och thriller tyckte det var vädligt kul, det var han förtjänt efter att ha arbetat så bra. resultatet efter att ha taggat upp honom till 1000 blir att han blir lite för på och ville inte riktigt vara samarbetsbvillig så efter elin travat 3 min blir hon svin förbannad och ber mig hoppa upp och ta hand om det hon har skapat, dumma henne. han var väldigt trippig och på men efter 15 min övertalning så gick han där han gick och då vart det massor utav beröm och sakta av till skritt för att inte börja om prosesen igen.

18 mars
idag vart det galopp programm för thrillers del och tjena vad han tar i om man säger så han tycker det så så förbaskat jobbigt men det är ju extremt bra träning för hans del om man säger så, så det är bara forsätta kämpa.

imorgon är det Daniel Svensson tränig, jag som hade som mål att ta med thriller dit och rida markarbete men så vart det inte, skulle egentligen ridit på en ridskole häst men jag känner mig inte riktigt 100% och vill lägga den energin jag har till att rida på thriller. men som tur så har vi en till Daniel Svensson träning den 27 mars tror jag så får hoppas på att hitta en riktigt bra ridskole häst eller om thriller funkar... sånt som märks.


16 mars 2010

jag älskar dig, jag älskar dig något otroligt mycket.

idag har det varit en lugn dag både i skolan och i stallet. som varje tisdag i skolan åker vi till åby och rider hopp speceil, byte ju till dressyre men byte tillbaka till hopp, jag vet vart jag hör hemma om man säger så. hade coolgrim och vi red markarbete och lite protester vart det ifrån hans del med nåra sparkar och bock språng, mysigt. fick även massor beröm över hur mycket jag hade utvecklats i min ridning, kan inte tack någon annan än min älsakde thriller.

thriller vart det lungt för idag han gjorde galopp porgrammet igår och meningen är att dom ska vila dagen efter men tro mig jag vet hur stel han kommer vara där så jag släppte honom i ridhuset så han fick skritta runt och bara mysa, sen lekte vi ju även lite vilket han tycker är så grymt kul. gjorde även något väldigt dumt, fick för mig att klippa thrillers man den var alldeles för lång och vips så vart det alldeles för kort till en början tyckte jag att det såg riktigt bra och var riiktigt stolt över mig själv men sen vart det ojämnt och det vart bara kortare och kotare. så nu är det ojämnt och kort kan inte klippa mera för då blir det stubb så hoppas på att det växer ut snabbt snabbt snabbt för nu ser han inte riktigt klok ut, fast lite söt är han ju för han är ju min prins. tur att jag älskar honom vilket utseende han än skulle lägga till med hihi.


15 mars 2010

we belong togheter.


idag stod det longering/galoppövning på schemat även min 9 åriga kusin fick sätta sig upp och både testa på och skritta och även lite trav.

longeringen gick jätte bra han börjar lyssna mer och mer på mina kommandon och man verkligen ser hur han tar i när han tycker att det är jobbigt i galoppen, så kul att se att det kommer bakifrån. han var lite för trött i slutet och var nära på att sakta av flera gånger men jag var med så han höll sin galopp hela tiden, bra kämpat ifrån honom också. när jag skulle skritta av och trava av så satte sig min 9 åriga kusin upp och tror det var länge sen jag skrattade så mycket att jag var nära att kissa på mig. jag stod i mitten med linan och hon satte uppe på thrillers rygg med tyglar och barbacka och jag driver på och maja min 9 åriga kusin skumpar som jag vet inte vad och hon skrattar samtidigt så det såg så himla kul ut haha. thriller var iallafall jätte duktig och min kusin också som vågade sig upp.


15 mars 2010

när man känner den där känslan, den där känslan som känns så jävla bra att det inte är sant. den känslan då man nästan tror att man drömmer, den känslan då man är tvungen att nypa sig själv i armen. den känslan då man bara vill skrika och gråta av lycka, lyckan av att ha dig. att ett djur på 4 ben kan gör så mycket i ens liv, han är mitt liv, han är min vardag. det går inte en dag utan honom, varenda gång jag kliver in igenom stall dörren ser man ett brunt huvud med svart man och ett otroligt vacker tecken sticker  ut sitt huvud igenom hålet i dörren och öronen är nyfiket spetsade emot mig, man känner hur lyckan bara skakar om en. dom gångerna man är i stallet helt själv, bara han och jag. när jag hittar dom där ställena där han bara älskar att bli kliad på när han lägger hela sin tyngd på min axel samtidigt som han frustar en i örat och ögonen är stängda. dom gångerna boxdörren är uppen och jag står utanför och pratar med någon och inte umgås med honom känner man hur han otåligt puffar och knuffar på en för att jag ska vända mig om och lägga uppmärksamheten på honom. dom gångerna man lämnar box dörren öppen för att sedan gömma sig bakom hörnet för att kolla vad han gör, det är då man ser hur nyfiket och hur helt plötsligt det var oroligt när man försvann men när man sen hoppar upp bakom hörnet ser man hur lycklig han blir bara av att se mig trots att jag bara satt bakom hörnet 1 minut så ser han så lycklig ut. när man går med honom i ridhuset och låter han gå själv men han går fortfarande bakom än och puffar en i ryggen lite då & då för att visa att han fortfarande finns. att känna en sån trygghet hos en häst och känna en sån oerhört stor lycka och så himla mycket kärlek. jag älskar dom gångerna när jag släpper honom i ridhuset och jag springer helt plötsligt ifrån honom han blir helt chockad springer efter och försöker ''ta'' mig jag springer som en tok och han efter, och helt plötsligt kommer det bock språng hit och dit och man ser en levande häst en häst som trivs och lever. dom gångerna i skogen när man har varit helt själv solen har värmt en samtidigt som man bara luffsar runt dom gångerna man sätter hälarna i sidorna och bara driver och driver och man känner hur han tar i hur mycket han älskar livet, alla dom stunderna är vad jag lever för, dom stunderna med honom. när man kämpar för en så mycket att man till och med glömmer att leva själv, men jag vet att så länge jag har honom lever jag mitt liv som jag vill leva, med honom. jag skulle kunna skriva så mycket mera så mycket mer invecklat för han är mitt liv min vardag. jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, han gör mig så himla lycklig, min älskade underbara skatt. vi båda vet att det ska vara du & jag och ingen annan, det är vi två mot världen. känslan jag har med dig är speciell något jag aldrig kommer få uppleva tillsammans med någon annan, känslan du & jag har är något vi ska bevara. jag älskar dig killen, jag älskar dig så jävla mycket!!

MY BIG BOY THRILLER, ♥








14 mars 2010

du är mitt liv, min vardag.

idag var det träning för mig och thriller, jag tränade för lollo beccas mamma och även hon som äger stallet hon är suverän och är till och med lite av en förebild. på förmiddagen och innan det stod jag och borstade thriller ute i solen utan täcken det värmde så himla skönt och thriller njöt verkligen.

dagen ridpass- gick jätte bra har fått massa bra olika tips som jag ska göra tills nästa vecka på söndag har beställt träning då också. jobbade mycket med att få igång hans bakben så gjorde lite olika övningar, gjorde 4 hörn skänkelvikning och tränade mycket på halvhalter och att ha kvar honom låg i formen, thriller korsade även bakbenen riktigt bra efter några skänkelvikningar. red utan graman och ska forsätta med det lollo tyckte att det var onödigt att ha graman eftersom jag kan rida honom så pass bra utan och både han och jag behöver lära oss att hitta känslan tillsammans utan graman så det var skönt att höra. jag fick även mycket positiva kommentarer, han var inte alls lika stisig längre utan var mera avslappnad och han hade bättre fram ben. har även lite jag måste träna på som mina händer och min sist jag lägger gärna innerhanden lite snett vilket gör att bettet i hans mun lägger sig snett så nu måste jag arbete på med det. jobbade även galoppen och då var det att hitta ett och samma tempo hela tiden och att ha en bra arbetsgalopp, han kortar sig gärna lite för mycket jag behöver tänka mera fram och i slutet gick det riktigt bra. ska arbete på tipsen och övningarna jag fick till nästa vecka och hoppas på att lollo kanske ser lite resultat. imorgon blir det iallafall galopp programmet för thriller.



14 mars 2010

13 mars
det var bara lite jogging för thrillers del igår gjorde lite serpentiner volter för att få honom mjuk, red även utan graman och han var verkligen jätte duktig och fin. jobbade honom mycket i traven och han var jätte duktig gjorde att vi ökade lite eller försökte länga lite på stegen efter en hörn passering så trycker man på honom så att det kommer ifrån bakdelen och efter att ha följt fyrkant spåret och gjort så i varje hörn så efter ett varv tyckte han att det vart lite för jobbigt och det vart lite protester men det var bara att tänka framåt hela tiden.


12 mars 2010

så länge jag har dig min pojke har jag allt jag behöver, ingen thriller ingen emelie.





11 mars 2010

föralltid, föralltid, föralltid

idag vart det en bra skoldag jobbade på mycket bra med matten och svenskan såg vi film så var ganska slappt och skönt, har ju världens bästa klass kompisar så självklart klarar man av dagen i skolan. hade intaget idag tog in alla hästar men var bara 5 st så det var riktit skönt och snabbt gick det med. skulle följt med becca och hennes rödhåriga märr och kollat på när hon träna för carro men hon hade tyvärr en svullnad där sadel gjorde skulle sitta så det var inställt, väldigt tråkigt.. mockade gjorde mat sen hem tränade på gymet sen tillbaka till stallet igen. gick bara en promenad vi gjorde galopp programet igår och dom ska egentligen vila dagen efter men thriller blir så himla stel så först gick jag med honom 10 min sen fick han gå runt i ridhuset lös och lukta och bara lula runt, tycker han nog var skönt min pöjk. imorgon blir det vanlig ridning ska bli riktitg skönt har saknat att ''rida'' honom.


10 mars 2010

med dig har jag allt.

idag vart det longeringen igen, gjorde galopp övningen ska göra den 2 till 3 gånger i veckan ungefär för att kolla om det hjälper, ska testa i ungefär en månad.

thriller var jätte duktig idag och hade en lika svettig häst igen, mycket bra. värmde upp lite sen igång med galopp övningen thriller ville först inte sakta av till skritt men efter lite disskusinoer gick det lite betträ. han sprang inte lika fort som han gjorde första gången tror han insåg att det inte leder någonstans han var iallafall jätte duktig och arbetade på riktigt bra.


9 mars 2010

vi är som gjorda för varandra du & jag, ingen kan skilja oss åt.

8 mars

igår vart det longering för thrillers del. jag har hört mycket goda ord om ett galopp program även något jag har läst på http://tesskliintestam.blogg.se/, så det testade jag på thriller nu och ska göra det i några veckor framåt, det sägs att det ska stärka hästens knän och bakdel något thriller verkligen behöver arbeta på och jag gör allt för honom så varför inte testa det också, det kanske funkade, verkar vara ett väldigt bra program iallafall.

jag har inte hört mycket om hur man ska värma upp innan utan har bara hört hur galopp programmet är så jag började iallafall gå med honom i skritt sen värmde vi upp i alla gångater i båda varven sen började jag med galopp programet som ser ut såhär

3 min galopp hö varv – skritt ½ - 1 min
3 min galopp vä varv – skritt ½ - 1 min
Upprepa 3 ggr  så att totala arbetet blir 18 minuter galopp.

jag hade med mig min syster som klocka eftersom tiden var viktigt så det inte gick över 3 min o.s.v har läst det på http://tesskliintestam.blogg.se/. thriller som har bra grund kondition fick verklingen kämpa sig igen galoppen och tyckte det var riktigt jobbigt och det var kul att se. han lyssnade även bra på mina kommandon och gick ner i skritt efter bara 2 trav steg ifrån galoppen vilket är riktigt bra. jag hade inga inspänningar på thriller utan han fick vara fri, jag tror att dom skulle vara det annars är det jag som har missuppfattat men det funkade perfekt igår iallafall. i galoppen gick han också i fri galopp alltså sprang han hur snabbt han ville och han ångrar sig nog att
han sprang iväg som en tok den första minuten och ville dö dom 2 sista men jag var med och smackade och pisken så han höll i sig hela tiden men han tyckte att det var bra mycket jobbigare. kan iallafall säga att efter galopp programmet var thriller riktigt svettig och hade lödder mellan både fram och bakben efter 18 min galopp program. hoppas verkligen att det här kan ge thriller och mig resultat!!

9 mars
idag skrittade vi 20 min i ridhuset gjorde lite skänkelvikningar och mycket halter ville bara strechade honom lite. efter man har gjort galopp programmet ska dom egentligen ha en vilo dag men eftersom thriller blir så himla stel valde jag att bara skritta honom. han var iallafall skit duktig idag, skulle inte klara mig utan pojken han gör mig lycklig.


7 mars 2010

jag älskar dig mer än någon annan !!!

4 mars
dagen ridpass- gick förvånansvärt bra, i början var han lite jobbig och tjafsig, värmde upp honom i alla gångarter för att sedan arbete honom lite mer i övergångar. när jag värmde upp honom i galoppen var han lite sisådär han höll på lite som igår och därför valde jag att mitt ridpass skulle bestå av mjuka övergångar i ifrån trav ner till skritt och halt. när han var uppvärmd började jag med övergångarna och det gick jätte bra. sen jobbade jag på att när jag gjorde en övergång från trav till skritt ville jag att han skulle falla in i skritten så det inte blir som en halt i mellan utan att han tar med sina bakben på direkten och det gick jätte bra. sen i slutet dom sista 15 min gjorde jag övergång ifrån skritt till galopp bara några gånger för att testa lite och han tyckte det var riktigt jobbigt och höll sig till samma tempo hela tiden och man kände verkligen att han jobbade bakifrån. så dagen pass imorgon blir mycket övergångar ifrån galoppen och självklart skritten och traven också men kommer satsa extra på galoppen. thriller var inte så svettig, trodde han skulle bli betydligt svettigare men tror det kan bero på att det satte sig nog mer pysiskt en fysiskt på honom mycket att tänka på.

5 mars
vart bara en skritt tur på angelica i skogen riktigt skönt när solen värmde än på ryggen.

6 mars
igår skulle jag ridit men har var lite vinglig så valde att ha inte rida honom, tror han har sprungit lite för mycket i hagen och vrikat till sig, har har ju en hag kompis som han busar med. men idag är det bara testa igen.



4 mars 2010

föralltid i mitt hjärta, dag som natt.

3 mars.
igår vart det inget skrivande, hade inte tid till det och kom hem ganska sent ifrån stallet.. dagen i skolan rullade på bra och nu är allting klart puuh, skönt. så nu är det typ slapp skola? ska dit idag iallafall fin slipa lite andra saker, det behövs alltid. kom hem tidigt igår faktiskt redan vid 2 nästan men kom inte till stallet förens klockan vart 6. gjorde mat myste sen red jag väntade på att mocka till efter.

ridpasset- han var jätte duktig red med sadel igen inga problem alls, trots 3 andra hästar där inne som galopperade runt kunde jag fortfarande ha honom i skritt, bra emelie mycket bra. vet inte vad jag och thriller jobbade med igår vi var 4 st i ridhuset ungefär halva ridpasset så vart lite rörigt. men han var jätte duktig i traven och skritten men i galoppen i vänster varv var han ett monster, usch. han ''stack'' iväg så fort jag lättade på min sists eller mina händer, självklart spänner jag mig och sedan sitter jag och blir spänd men det är ju för att jag vill ha honom i samma tempo försökte nog i 15 min och det funkade fortfarande inte så vi vart väldigt oens i slutet av dom 15 min. så började göra mjuka och fina över gång i skritt till halt först sen trav till skritt och då började han lyssna och jag vart avslappnad. så efter att ha suttit och trälat med det där ett tag galopperade jag och helt plötsligt kunde jag släppa tyglarna och han höll sig i samma tempo, duktig häst. så igår vart det väldigt mycket övergångar vilket är förbannat nyttigt för honom eftersom han är lite bekväm i sig själv så i övergångarna måste man verkligen se till att han får med bakdelen och det är därifrån det kommer. i helgen blir det upphöjda markbommar som kommer ligga på spåret så han blir lite aktiv i sin bakdel..

efter mockade jag gav han mat sen myste sen vart det hem och sova.


2 mars 2010

du gör mig glad varje dag..

den här veckan har vi något som kallas fokus vecka där man kan ta igen saker man ligger efter i och även höja sitt betyg och kan säga att jag jobbar så mycket att det bara skriker bokstäver om mig, känns riktigt bra. efter en bra dag i skolan gick jag ner på stan för att möta min underbara pojkvän skulle gå med han på stan när han köpte kläder och min snygga man hittade massor, läckert. efter stan vart det hem slängde bara i mig en macka sen vidare till stallet, var i stallet vid halv 6 och då såg jag att ridhuset var bokat ifrån 7-8 så var bara borsta av snabbt sen slänga på utrustningen sen ut i ridhuset.

dagens ridpass vart inte så mycket jobbade mycket med han bak och traven ville få ett lugnt och harmoniskt tempo, ville även ha en fin och avslappnad häst vilket jag lyckades väldigt bra med. även i skänkelvikningarna hade jag en avslappnad häst och trots att 2 andra hästar kom in fokuserade han på mig och hjälperna jag gav honom, underbart!!. red även med hoppsadeln idag och tänkte mycket på min egen sits också eftersom den har enormt stor in verkan påp hästen och när jag sätter mig i en hoppsadel och lädrerna blir kortare kutar jag gärna rygg och ser ut som en riktigt kratta så idag tänkte jag ''fram med tuttarna, visa stoltheten'' och jag lyckades, mycket bra jobbat emelie.

efter ridpasset borstade jag av sen gjorde jag och mockade myste även med honom ett tag pussade och kramade och det märktes att han hade saknat mig för han var riktigt kjelsjuk min lila gris. imorgon blir det lite mera intensivt pass har kört mycket lösgörande arbeten för honom för att han ska bli mjuk och fin så imorgon tar jag fram lite bommar eller så får det bli mycket galopp arbete har inte riktigt besämt mig än, sånt som märks imorgon



2 mars 2010

jag gör allting för dig!!
igår vart det inget skrivande eftersom jag tyckte det var onödigt? min pojkvän fyllde år igår så fixade present till honom sen vidare för han skulle firas. vart massor utav goda kakor och god tårta, muma. sen vilade även thriller igår och jag såg honom inte ens, har lite dåligt samnvete för att jag inte hade pussat någonting på honom men får ta igen de idag..


RSS 2.0