27 januari 2010

föralltid.

nu har jag äntligen en sadel, fick låna en hoppsyntet sadel utav becca och & lollo tack♥!!. den andra ligger inte bra men den här duger så ska ha den nu men den kommer inte passa när han väl sätter muskler och bräddar sig men tills dess är det inga problem. var i stallet redan vid 09:30 idag filmade när becca angelica och lollo löshoppade deras hästar och det gick jätte bra, efter det gjorde jag mat sen fixade iordning thriller för ett pass i ridhuset med sadeln.

dagen ridpass var i sadel, kan inte sluta skriva de haha. det var iallafall underbart började med en redig uppvärmning i skritt gjorde skänkelvikningar 4 hörn, en övning som man brukar göra hos caroline carlstedt på hennes träningar, jätte bra övning. gjorde de i skritt sen vart det trav gjorde mycket skänkelvikningar och volter joggade bara lite lätt kan man säga, försökte även få honom avslappnad och låg och han var jätte duktig. gjorde även lite skänkelvikningar i galopp inte så han tvära så mycket ville bara få bakdelen lite mera aktiv och han var jätte duktig. han var verklingen super behöver få honom lite mera avspänd vid dom olika övningar som skänkelvikning osv.

efter ridpasset borstade jag av sen in i boxen med honom så han fick äta lite hö. det har kommit en ny liten skimmel ponny vid namn sessan som ska dela hage med thriller så skulle vänta tills sessans fodervärd hade ridit henne så vi kunde släppa ut dom tillsammans. haha dom nosade på varandra 1 gång sen gick dom åt varsit håll thriller stod och tå och ponnyn sprang runt snacka om cool lugn häst man har. dom fick även en ny större hage och snön var upp till magen på thriller och över magen på ponnyn, det såg så sött ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0